• Overlay Container Column 2

    Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

    Overlay Container Column 3

    Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus

    Copyright © Stick Man.

    Canvas, Fairmont Resort

    Canvas, Fairmont Resort
    • Place
    • Fairmont Resort, Fujairah
    • Client
    • Fairmont Resort, Fujairah
    • Capacity
    • 239 pax
    • Area
    • 587 sqm
    • Year
    • 2016




    Winner: Leading New Hotel at Leaders in Hospitality Awards
    Finalist: Best Hospitality Design Project at INDEX Architecture & Design Awards
    Shortlist: Interior Design of the Year: Hotels at The Commercial Interior Design Awards

    Adding a bit of fresh playfulness to the interior, the All Day Dining restaurant is distinguished with the use of pop yellow in the furniture and other various details. Contrasting with the intricate black and white geometric patterns in the marble flooring and the natural greenery throughout, the pop yellow adds life and vibrancy to the space. An oversized wrought iron gate leads you into the bakery section where freshly baked breads align the display cabinets. Open show kitchens, display tables and juice gondolas provide a market style outlet, where the guest and kitchen staff can interact. Suspended above the show kitchens are elliptical mirrors, which showcase the culinary skills of talented chefs for the entire restaurant to see. Timber ceilings envelope the show kitchen area, separating it from the main dining. A semi private dining room adjoins to the sushi counter where an ornate beaded screen impedes the view of the main dining. Scattered throughout the space are decorative pendant lights, crafted by regional artisans, which highlight the different seating arrangements. Nail hammered bohemian doors with white washed finish disguise the support columns in the venue, while Arabic style arches frame the views to the outside pool terrace and the marina vista.



    thời trang trẻ emWordpress Themes Total Freetư vấn xây nhàthời trang trẻ emshop giày nữdownload wordpress pluginsmẫu biệt thự đẹpepichouseáo sơ mi nữHouse Design Blog - Interior Design and Architecture Inspiration

    error: Content is protected !!